• Kontakt Viber i WhatsApp 0611543707 Kontakt mail admin@cybergame.co.rs

Obaveštenja

admin

Vlasik sajta
Staff member
1. -Poštovani članovi, sajt je namenjena za prodaju i razmenu konzola i igara kao i ostale opreme za PS4,PS3,Xbox One,Xbox 360, Nintendo konzola svako ko pokusa da objavi nesto sto nije vezano za Gaming bice Banovan i uklonjen sa sajta i sve predhodne objave ce mu biti obrisane znaci nema Automobili, lapotopovi, mobilni telefoni. traktori,avioni, secena drva i sl. Svako ko napise da je neko prevarant a da za to nema dokaz bice BANOVAN i uklonjen sa sajta. Hvala!!!

2.
🟢
Poštovani članovi, grupa je namenjena za prodaju i razmenu igara i konzola kao i ostale opreme za PS5
®️
PS4
®️
PS3
®️
Xbox One
®️
Xbox 360
®️
Nintendo
®️

📌
Molimo sve članove da uvek napišu cenu u dinarima ili eurima u opisu oglasa, kao i opis stanja predmeta koji se prodaje.Obavezne su original slike od predmeta koji se prodaje.
U suprotnom oglas neće biti prihvaćen.
📌
Za sve postojeće članove u grupi koju žele da postave oglas uradite to jednom nemojte da duplirate više puta isti oglas i favorizujete više puta, Administratori će u najkraćem roku videti i odobriće post.
🛑
🚷
Za sve nove članove koji žele da se pridruže grupi a pritom nemaju profilnu sliku na FB ili su slike izmisljenog karaktera sa čudnim izmisljenim imenom i prezimenom idu na automatski blok.
🅰️
📛
Zabranjeno je posatavljanje linka kada postavljate oglas sa drugih sajtova npr KupujemProdajem itd, oglas mora biti adekvatno popunjen i jasan članovima.
🅱️
📛
Zabranjeno je bezpotrebno vredjanje članova što isti dovodi do isključenja iz grupe bez upozorenja.
✅
Za svaki savet i sugestiju možete pisati i objaviti sve što vam treba vezano za igre i konzole, zajedno probacemo resavati novo nastale probleme i deliti ovde nova iskustva, za sve sto vam nije jasno sa konzolama slobodno samo pitajte, iskusni tim administratora i članova grupe je uvek na raspolaganju
💪
🦾

🆘
VAŽNO
👉
Sigurna kupovina ili razmena igara radi se na način preporuka ili da dodje do obostranog dogovora pregledanja ličnog indentiteta pregledanja lične karte izmedju kupca i prodavca kako bi se izbegle sve moguće prevare. Morate znati sa kim imate posla.Svaki drugaciji vid saradnje vrsite na sopstvenu odovornost i sami odgovarate za vaše propuste i postupke, savet licima mladjim od 16 godina da kupovinu ili razmenu obave uz pomoć roditelja ili nekog starijeg ukućana ili bliskog prijatelja
Pozdrav za sve Gejmere
Srećno
 
Top